The Centurion Card

Kies The Centurion Card voor:

  • XXXX,XX euro per jaar
  • Ongekende priveleges
  • Alleen op uitnodiging voor Platinum Card houders
Centurion kaart amex

The Centurion Card - American Express Black Card

Stap binnen in de wereld van exclusiviteit en prestige met de Centurion Card, beter bekend als de “Black Card” van American Express. Achter deze iconische kaart gaat een fascinerend verhaal schuil dat begon in de Verenigde Staten en zich vervolgens verspreidde naar andere delen van de wereld, waaronder Nederland.

Het verhaal van de Black Card begon in de jaren ’80 met geruchten, toen American Express op zoek was naar een manier om haar meest loyale klanten een unieke en exclusieve ervaring te bieden. Geïnspireerd door de Romeinse centurio, een symbool van macht en prestige, werd de Centurion Card geboren als een statussymbool voor de allerrijksten.

Met het succes van de Centurion Creditcard in de Verenigde Staten begon American Express haar aanwezigheid uit te breiden naar andere markten, waaronder Nederland. In 2005, werd de Centurion Card officieel geïntroduceerd in Nederland, waardoor een selecte groep van welgestelde Nederlanders toegang kreeg tot deze exclusieve kaart.

Geen officiële informatie van American Express

Er is sprake van zekere geheimzinnigheid rond de uitgifte van deze bijzondere creditcard van American Express. Zo is er geen officële informatie te vinden op de website, er is alleen een speciaal login adres voor de elite onder de amex cardhouders.

centurion amex

De Centurion Kaart van American Express:

De Centurion Kaart, beter bekend als de “Black Card”, is een van ’s werelds meest exclusieve creditcards. Met zijn kenmerkende zwarte ontwerp en premium voordelen, biedt de Centurion Kaart haar leden een ongeëvenaarde ervaring in luxe en service. Alleen de meest welgestelde individuen worden uitgenodigd om lid te worden, en het bezit van deze kaart is een symbool van financiële macht en exclusiviteit.

De Kosten van de Centurion Card:

De Black Card staat bekend om zijn exclusiviteit en luxe, maar deze privileges komen met een prijs. De jaarlijkse kosten voor het bezitten van een Centurion Card zijn aanzienlijk hoger dan die van traditionele creditcards. Naast een eenmalige toetredingsvergoeding kunnen kaarthouders ook een jaarlijkse contributie verwachten die in de duizenden euro’s kan lopen. Deze kosten worden echter ruimschoots gecompenseerd door de exclusieve voordelen en privileges die de Centurion Card biedt.

Prestige van de Zwarte Kaart:

De Zwarte Kaart staat synoniem voor luxe en exclusiviteit en biedt toegang tot een wereld van ongekende privileges, ook voor Nederlandse kaarthouders. Van VIP-lounges op luchthavens tot persoonlijke conciërgediensten en exclusieve evenementen, deze card biedt haar leden een ongeëvenaarde ervaring die verder gaat dan de traditionele creditcardvoordelen.

Vereisten voor Lidmaatschap:

Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging voor de Centurion Card, is het bezit van een Flying Blue Platinum Card of een American Express Platinum Card een vereiste. Naar horen zeggen moet zeker meer als 100.000 euro, of misschien wel 200.000 euro per jaar uitgeven met je Platinum card voordat je een uitnodiging kunt verwachten.

Scroll naar boven