Over Kies je Card

Kies je Card (www.kiesjecard.nl) is een website van het Nederlands Centrum voor Financiële Informatie, ncfi in het kort.

Sinds 2007 geeft het ncfi informatieve websites uit over geldzaken, om te voldoen aan de groeiende vraag naar informatie over alles wat met persoonlijke financiën te maken heeft. Ons streven is om hierbij op een neutrale en toegankelijke wijze alle relevante informatie weer te geven, op een manier die niet betuttelend is. In sommige weblogs kan een persoonlijke mening worden weerspiegelt. In dat geval staat de auteur vermeld en schrijft deze op persoonlijke titel.

Het ncfi is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer: 51519623. Wij zijn niet verbonden aan een (semi-) overheidsinstelling en ontvangen geen subsidie. Onze publicaties worden mogelijk gemaakt door advertentieinkomsten en de verkoop van financiële hulpmiddelen. Het ncfi is belastingplichtig voor het afdragen van omzetbelasting onder BTW-nummer: NL002007366B29.

AFM Verklaring

Kies je Card voldoet aan de AFM regelgeving voor financiële websites en vergelijkers. Kies je Card is in dit kader niet vergunningsplichtig. Wij vergelijken namelijk geen complexe financiële producten zoals leningen, spaarproducten, beleggingsproducten of verzekeringen, maar verstrekken informatie, zodat de gebruiker zelf kan kiezen.

Kies je Card en het ncfi verstrekken infomatie, en geven geen bemiddeling of advies. Wij hebben geen vergelijkingstool op onze websites. Wel plaatsen wij updates over financiële producten zoals creditcards als er informatie gewijzigd is. Het is aan de gebruikers van onze websites om zelf – of met hulp van een professional voor financiële bemiddeling of advies – te bepalen welke financiële producten het beste passen bij hun situatie.

Je kunt ons daarom niet bellen of emailen met vragen over financiële producten. In de nabje toekomst veranderd dat mogelijk, indien wij een AFM vergunning voor bemiddeling of advies aanvragen en toegekend krijgen.

Op Kies je Card delen wij actuele informatie over Creditcards, Prepaid Cards, Betaal- of Spaarrekeningen, of Giftcards. Wij laten zien welke soort producten er zijn, en tonen daarbij op basis van productcategoriën uitgevers van deze financiële producten die je zelf kunt kiezen op de website van de betreffende uitgevers.

Wij geven hierbij geen waardeoordeel. Je zult dus nooit lezen wat de beste of goedkoopste creditcard is, of vergelijkende toplijstjes en dergelijke op onze site vinden. Het is aan de websitebezoeker zelf om te beslissen welke Card hij kiest. Wij organiseren informatie over financiële producten zoals Creditcards op een unieke manier zoals je dat niet elders ziet. Hierdoor kun je zelf op basis van de informatie de producten ontdekken en zelf bepalen wat in jouw situatie mogelijk geschikte producten zijn.

Scroll naar boven